متن اهنگ هایده عالم یک رنگی
توی عالم یکرنگی
بگو از چی تو دل تنگی بازم از اون نگات پیداست که با من به سر جنگی بازم از اون نگات پیداستبازم ساده دل تنها
نداری واسم آهنگی بگو حرف تو دلت نگذار بگو از چی تو دلتنگی بگو حرف تو دلت نگذارچی دیدی چی شنیدی
که با من هر روز و هر لحظه یه رنگی تو این شهر فرنگ، این همه رنگ رنگ و وارنگ، واسه چی دو رنگی بابا سخته دورنگیمنو میشکنی آخر با کارات
من مثل ساغرم، تو سنگی تو این دور زمون، میون دو تا مهربون واسه چی زرنگی، بابا سخته زرنگیتوی عالم یکرنگی
بگو از چی تو دل تنگی بازم از اون نگات پیداست که با من به سر جنگی بازم از اون نگات پیداستدلم دفتر نقاشی شطرنج
پر از طرح تموم، نیمه تموم، از غم و رنج تو نقشش می کنی، همچین و همچون بابا تو رنگش می کنی، تا بشه پر خون، بشه گلگونچی دیدی چی شنیدی
که با من هر روز و هر لحظه یه رنگی تو این شهر فرنگ، این همه رنگ رنگ و وارنگ، واسه چی دو رنگی بابا سخته دورنگیمنو میشکنی آخر با کارات
من مثل ساغرم، تو سنگی تو این دور زمون، میون دو تا مهربون واسه چی زرنگی، بابا سخته زرنگی توی عالم یکرنگی بگو از چی تو دل تنگی بازم از اون نگات پیداست که با من به سر جنگی بازم از اون نگات پیداست که با من به سر جنگی
منبع آهنگ سایت بیت تونز /beattunes.ir
دانلود اهنگ هایده از سایت بیت تونز
متن اهنگ معین چو نسیمه نو بهاران به نوازش گلستان اومدی
متن آهنگ هایده میگن مستی گناهه
متن اهنگ تو بزن تا من برقصم از لیلا فروهر
نگات ,عالم ,سخته ,پیداستکه ,جنگیبازم ,تنگیبازم ,نگات پیداستکه ,اهنگ هایده ,عالم یکرنگیبگو ,زمون، میون ,سخته دورنگی